Εξαντλήθηκαν τα hard copy εισιτήρια για CONVERGE.

0 41
Εξαντλήθηκαν-τα-hard-copy-εισιτήρια-για-converge.
Connect with us
Εξαντλήθηκαν τα hard copy εισιτήρια για CONVERGE.

⚠️TICKET ALERT: Τα hard-copy εισιτήρια για τη συναυλία CONVERGE @ Gagarin205 (Σάββατο 24/6/23) σε Rhythm, Metal Era και Sound Effect έχουν ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ!

Τα εναπομείναντα εισιτήρια προπώλησης είναι διαθέσιμα μόνο μέσω δικτύου viva.gr, μέχρι εξαντλήσεως της χωρητικότητας ή, σε κάθε περίπτωση, μέχρι σήμερα (Σάββατο 24/6) στις 18:30:

– Online στο

https://bit.ly/3GWXOF9

– Τηλεφωνικά στο 11 876

– Σε φυσικά σημεία : καταστήματα WIND, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00) και Yoleni’s.

Σε περίπτωση που η επίσημη χωρητικότητα του venue δεν έχει πληρωθεί μέχρι την ως άνω ώρα λήξης της προπώλησης, τα τελευταία εισιτήρια θα διατίθενται στο Ταμείο του χώρου από τις 20:00, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την, όπως πάντα, συγκινητική ανταπόκριση! 🥹🙏

See you in the pit! ✊

Comments

Written by Βιβή Ζαπαντιώτου

monsterid

Το RockOverdose φιλοξενεί την ανάγκη μου να εκφράσω τις συγγραφικές μου ανησυχίες, χωρίς ταμπέλες και χωρίς λογοκρισία – πάνω απ’ όλα. Διαθέτω πλούσια συλλογή σε μουσικές εbeerιες αλλά και … «ένδοξο» παρελθόν σε ραδιο-φονικό webradio, το ψώνιο μου για την δημοσιογραφία μόνο ερασιτεχνικά θα μπορούσε να εκδηλωθεί με τόση αφοσίωση, μία συνήθεια που έγινε λατρεία! It’s a long way to the top, if you wanna rock n’ roll”!

View all posts by: Βιβή Ζαπαντιώτου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *