Ακυρώνεται το THE LONG BEACH FESTIVAL!

0
Ακυρώνεται-το-the-long-beach-festival!
Connect with us
Ακυρώνεται το THE LONG BEACH FESTIVAL!

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε πως το THE LONG BEACH FESTIVAL, αναγκαστικά ακυρώνεται λόγο αδυναμίας παράδοσης των απαιτούμενων προδιαγραφών από την κατασκευάστρια εταιρεία του stage roof.

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης παρακάτω:

“Αγαπητοί φανς,
Με λύπη σας ενημερώνουμε ότι λόγω αδυναμίας παράδοσης του έργου stage roof από την κατασκευάστρια εταιρεία που έχει ως αποτέλεσμα την μη εκπλήρωση των απαιτούμενων προδιαγραφών που είχαμε θέσει για την διεξαγωγή των εκδηλώσεων μας, τόσο για το κοινό όσο και για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν, το φεστιβάλ ματαιώνεται.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2024.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Η εξαργύρωση των αγορασθέντων εισιτηρίων ξεκινά άμεσα και θα πραγματοποιηθεί ανάλογα με τον τρόπο αγοράς των εισιτηρίων ως εξής:

1. Για τους πελάτες που προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια τους μέσω Viva η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε κατά την αγορά των εισιτηρίων.
2. Οι πελάτες που αγόρασαν τα εισιτήρια τους από φυσικό σημείο εξυπηρέτησης του δικτύου Viva, θα πρέπει να αποστείλουν e-mail στο [email protected] με τα στοιχεία του τραπεζικού τους λογαριασμού, ώστε να γίνει κατάθεση του αντίστοιχου ποσού.

Τα στοιχεία που θα πρέπει να αποσταλούν είναι:
Κωδικός παραγγελίας
ΙΒΑΝ
Τράπεζα
Δικαιούχος
3. Οι υπόλοιποι πελάτες μπορούν να λάβουν το αντίτιμο των εισιτηρίων τους από το σημείο εξυπηρέτησης που επέλεξαν.”


Comments

Written by Βιβή Ζαπαντιώτου

monsterid

Το RockOverdose φιλοξενεί την ανάγκη μου να εκφράσω τις συγγραφικές μου ανησυχίες, χωρίς ταμπέλες και χωρίς λογοκρισία – πάνω απ’ όλα. Διαθέτω πλούσια συλλογή σε μουσικές εbeerιες αλλά και … «ένδοξο» παρελθόν σε ραδιο-φονικό webradio, το ψώνιο μου για την δημοσιογραφία μόνο ερασιτεχνικά θα μπορούσε να εκδηλωθεί με τόση αφοσίωση, μία συνήθεια που έγινε λατρεία! It’s a long way to the top, if you wanna rock n’ roll”!

View all posts by: Βιβή Ζαπαντιώτου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *